Presentatie voor cliëntenraden van verpleeg- en verzorgingshuizen

Op 11 april 2011 heb ik een presentatie verzorgd voor over de Zorgzwaartepakketten (ZZP) en nieuwe financiering. In de link treft u een samenvatting van de diapresentatie. Samenvatting Presentatie ZZB themadag NCZ 11-04-2011

2 Reacties op Presentatie voor cliëntenraden van verpleeg- en verzorgingshuizen

 1. g.a.kanij

  presentatie ria van haren
  “consequenties verblijf”
  wat wordt verstaan onder “welzijnsactiviteiten”
  Houdt in …………..?

 2. Ria

  Beste lezer,

  Dank voor de reactie. Met welzijnsactiviteiten wordt gedoeld op de activiteiten die voor alle cliënten van de organisatie worden georganiseerd en waaraan kan worden deelgenomen. Voorbeelden: de bingo, concerten, spelmiddagen, etc. Dit in tegenstelling tot de dagbesteding, die in het zorggedeelte van het ZZP zit en waar activiteiten worden georganiseerd voor cli”:enten die niet meer zelfstandig structuur en invulling aan hun dag kunnen geven. De oude OB groep indicatie dus. Deelname aan deze activiteiten staan in het zorgplan van cliënten en deelname is niet zo vrijblijvend.
  Ik hoop dta de toelichting zo voldoende is, anders hoor ik graag.

Laat een reactie achter