Kwaliteitszorg

Vele organisaties in de V,V&T en de GZ sector zijn door mij begeleid bij het behalen van gewenst certificaat. Mijn uitgangspunt daarbij is: een certificaat is mooi, maar beter is het als de medewerkers beseffen hoe al hun handelingen te maken hebben met kwaliteit van zorg. Tevreden ben ik als kwaliteitsbeleid hoog op de agenda van managementleden staat en wordt gebruikt voor interne sturing in plaats van sec externe verantwoording.

Tevens ben ik als subcontractor werkzaam voor DNV, een certificerende instantie voor ISO en HKZ. Vanuit deze wisselwerking van begeleiden en uitvoeren van audits, ervaar ik steeds nieuwe kennis en input. Bovendien is het iedere keer weer interessant en leuk om bij organisaties in de keuken te mogen kijken!

Samenwerkend in  een klein collectief van ervaren adviseurs / auditoren in zorg- en welzijn, ben ik  bezig om van kwaliteit en veiligheid een intrinsieke factor te maken bij organisaties. Wij kunnen middels doelgerichte adviezen en ondersteuning een impuls geven aan uw managementsysteem.